Wednesday, August 5, 2015

Air Kosong vs Air Mineral

assalamualaikum people!!!!


ha.. tgk tajuk tu.. bukan nk gaduh ke nk cari gaduh.. bukan222... xde niat nk bergaduh.. hhehe... ok22.. mcm ni.. penah dengar kan pelbagai jenis atau brand penapis air di pasaran.. brand ABC la.. brang EFG la.. mcm2... habis semua claim yg brand diaorang yg terbaiik..

xpe.. xde masalah... as long as kita dh sedar kepentingan air yang mengadungi minerals yang akan kita consume. nk compare la.. filter Shaklee dengan brand yang lain.. bukan dari segi komposisinya.. tp dari segi mudahnya kita nk bawa travel penapis air kita..

haa?????? penapis air dibawa belayar?? jeng jeng jeng... ni la kelebihan penapis air Shaklee.. kalo nk balik kg ke.. nk g camping ke.. nk g kursus ke.. memane je la dlm malaysia ni... dengan senang hati dan gembiranya kita bawa penapis air Shaklee tu travel.. sb tmpt2 yg kita nk g tu..belum tentu air dia bersih.. x kn nk beli air mineral je.. so bawak je la penapis air ni... sonang..

harga? x smpai seribu..  mahalnye... ok2.. x smpai rm500.. skali lg.. x smpai rm450 .. gluppp... telan air liur ye kome... haa... murah dak?? murah gile kanm... dah la boleh dibawa travel.. mana nk dpt harga gini... adoiii....

contoh la.. penapis yg dlm tu.. nk replace sgt la murah harganya.. ganti filtre yg kecik tu je... x yh la gnti satu badan tu... gnti filtre tu je... hehehe..

pastu dia ada indicator sndiri bila masa kita kena ganti filter dalam tu.. insyaAllah.. selamat. halal..

saya makan. saya jual.. niesa 0195105089


No comments:

Post a Comment