Saturday, August 8, 2015

Kurus Dengan 3 Cara

assalamualaikum people!!!


ape yg 3 cara ni? nk kurus la.. eh... bukan x makan je.. kena makan. jom tgk kt bwh ni...

Bakar. Buang. Bina.

First step, kita bakar dulu. Apa yg nk di bakar? Lemak2 tepu kita la.. Yg dh lama menetap dlm bdn kita ni.. Jom bakar lemak dengan... Lecithin...


So lepas dh bakar. Kita ke second step. Iaitu.. Buang. Mesti kena buang. Kalo x lemak2 yg terkumpul td nk simpan lg ke dlm bdn? X nak kan.. Jd jom kita buang dengan.. Herb lax. 



Ha.. Tu dia herb lax. Untuk membuangkan lemak2 yg dh di bakar tu. Senang cite. Detox. Xde pewarna. X de pemanis. Mmg selamat.

Ok. Yg ketiga. Dh kena bakar. Pastu kena buang. Jd.. Menggelebeh la kulit dan otot kita ni?? Jika kita amek dgn pembina, InsyaAllah kulit x jd kendur.. Ape yg boleh bantu utk bina ni? ESP la..


Naa... Lengkap dah set kurus kita. Bukan utk kurus ja kalo amek set ni.. Tp mcm faedah yg baik boleh kita dpt. Heh. Bak kata pepatah. Smbil menyelam minum air. Hehe

Sy makan, sy pakai, sy jual.

No comments:

Post a Comment