Monday, August 17, 2015

sakit badan?

assalamualaikum people!!

hahahaii.. hari ni last day cabaran blog Rafhanah., anjuran Kak Jannatul. weee.. best tau.. even tulis blog ni kadang2 ambil masa, tapi kesan dia dapat kita kutip in long term. what do you expect? tanam pokok hari ni.. esok dh boleh tuai hasil.. silap besar kalo kita ada tanggapan begitu..

ok, noe sy nak sharing tentang produk yg sy sendiri makan dan amalkan.. Alfafa. ye.. alfalfa. ape kaitan alfalfa dengan sakit badan? kaitannya ialah, dia membantuk menyingkirkan toxin dalam badan. ape kaitan toxin dgn sakit bdn? bnyk kaitan.. toxin ni ibarat anasir2 jahat yg wujud dalam badan. dia kumpul angin (tu yg rasa angin satu badan) hhehe... dia sebabkan muka kita bengkak bila bgn pagi.. angin la tu.. puncanya toxin yg tidak disingkirkan..

sy dulu sblm sy ambil alfalfa, sy bgn tido mesti rasa x puas tido.. rasa letih lg adala.. xtau nk gmbrkan perasaan tu mcm mana.. mmg liat sgt nk bgn.. pastu, badan sakit2... haaa... tu yg rasa nk sambung golek atas katil tu.. heheh

kemudian, sy cmpur mkn alfalfa dengan ostematrix. waaa.. hasilnya sgt menakjubkan.. bgn pagi terasa segar. xde dh sakit2 badan.. mmg best. lg satu, time membuang, lancar je.. x yah nk teran2 bagai.. mmg jarang sembelit pas ambil ostematrix ni.. ehehehe...
   

nah.. sy belanja gambar.. hhhe

sy makan, sy pakai, sy jual

No comments:

Post a Comment